Tatoeage informatie.
Tatoeages worden gezet door Wout 

Wij hebben een zeer groot assortiment ontwerpen, en we kunnen eigenlijk wel zeggen dat wij voor iedereen wat te bieden hebben, maar u mag ook uw eigen ontwerp meenemen en anders kunnen wij voor u een passend ontwerp maken, en hieraan zijn meestal geen kosten verbonden.

Bijna alle ontwerpen kunnen meestal wel worden vergroot, verkleind of veranderd worden zodat u precies datgene krijgt wat u wilt, ook de kleuren kunnen aan uw wensen worden aangepast.

Tevens bestaat de mogelijkheid om uw oude vervaagde tatoeages opnieuw in te laten kleuren, zodat hij er weer als nieuw uitziet, en in sommige gevallen is het mogelijk om over uw oude bestaande tatoeage een geheel nieuw ontwerp te laten plaatsen, zodat de oude tatoeage geheel niet meer is te zien,( kijk onder tatoeage bij cover-up dan ziet u hier enkele foto voorbeelden) hiervoor moet u eerst even langskomen zodat WOUT kan beoordelen of dit in uw geval mogelijk is .

Een aantal regels die wij hanteren:

  • Minimum leeftijd 16 jaar ( onder de 18 met handtekening van een van de ouders, en in bijzijn van 1 van de ouders)
  • Wij maken geen uitzondering
  • Wij plaatsen geen tatoeages in het gezicht
  • Wij zetten geen tatoeages bij mensen die onder invloed zijn van alcohol en/of drugs
  • Wij zetten geen racistische ontwerpen, spreuken e.d.
  • Wij zetten geen tatoeages in de schaamstreek
  • Bij niet verschijnen op de afgesproken tijd, of niet tijdig afbellen (hier geld een minimum van 24 uur voor de afgesproken datum, met bepaalde uitzonderingen) verliest u uw aanbetaling.

Zoals u in de algemene informatie heeft kunnen lezen hebben wij een aparte behandelruimte, zodat u volledig bent afgescheiden , zodat u niet tentoongesteld ligt aan het wachtende publiek .

Meer info omtrent hygiŽne en privacy in de Algemene informatie.

Na een telefoontje kunt u geheel vrijblijvend langskomen om in de boeken te kijken, of om u te laten informeren.

Kosten
De kosten van een tatoeage zijn geheel afhankelijk van het formaat en hoe ingewikkeld het ontwerp is, de minimum prijs van een tatoeage is 35 euro (ook al wilt u dus maar 1 lettertje laten zetten, wij moeten toch een nieuwe naald, inkt en ander materiaal gebruiken, wat hierna wordt weggegooid.)

Enkele veel gestelde vragen

Doet het pijn?

Ja het doet enigszins pijn, het is geheel afhankelijk van je pijngrens en van de plek waar je de tatoeage laat aanbrengen, overigens vinden de meeste mensen het meer irritant dan pijnlijk, de 1e minuten zijn het vervelendst na verloop van tijd raak je eraan gewend.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat Wout zijn handschoenen heeft aangetrokken, en de huid heeft geschoren wordt de huid gedesinfecteerd, daarna word er d.m.v. een soort carbon papier de omlijning van het ontwerp op de huid afgedrukt, en dan kunt u in de spiegel kijken of de afdruk precies op de juiste plaats zit .Vervolgens haalt Wout de naald en de grip ( onderdeel van machine ) uit de steriele verpakking en zet de machine in elkaar, en doet de benodigde kleuren in de inktcupjes en pakt wat zalf met een tongspatel uit een pot en dan kunt u gaan zitten of liggen . Op de huid wordt een dun laagje zalf aangebracht en dan zal de tatoeage worden geplaatst. Afhankelijk van de grootte van de tatoeage wordt er eventueel een korte pauze ingelast.

Als de tatoeage klaar is wordt er nog een beetje zalf opgesmeerd, en wordt de tatoeage afgeplakt. Na betaling krijgt u van ons nog een pakketje mee met o.a. de nazorginstructies en een potje met uierzalf.

Hoe lang duurt het?

Dit is afhankelijk van het ontwerp een kleine tatoeage duurt gemiddeld zo'n 20 minuten. Hoe groter hoe langer en voor sommige grote ontwerpen worden meerdere afspraken gemaakt.

Ik twijfel nog wat moet ik dan doen?

Bij twijfel nooit doen, ik ga niet iemand proberen te overtuigen om een tatoeage te nemen, zelfs als je op de dag van je afspraak nog twijfelt doe het dan niet.

Nazorg
Als je tatoeage is gezet, ontvang je van ons een uitgebreide schriftelijke nazorg instructie, hier even in het kort:

Een tatoeage heeft gemiddeld een week tot 10 dagen nodig om te genezen. Tijdens deze dagen moet je 2 maal per dag een dun laagje uierzalf op je tatoeage smeren, dit krijg je van ons mee. Smeer evt. voor het douchen een beetje zalf op de tatoeage, dit om te voorkomen dat er zeep in komt. Spoel daarna de tatoeage goed af en dep hem voorzichtig droog. Je krijgt na een aantal dagen wat lichte korstjes, of velletjes, dit is een teken van genezing. Laat deze korstjes gewoon zitten, ze gaan er vanzelf af, ook zal je tatoeage gaan jeuken maar ga niet krabben. Ga ook niet in de felle zon zitten of zonnebanken of zwemmen.

Tips
Gebruik van te voren geen aspirine of iets anders, dit verdunt je bloed, waardoor je meer gaat bloeden dit is niet goed voor de kwaliteit van je tatoeage.

Dus...

Smeer geen bodylotion op de te tatoeŽren plek

Zorg dat je bent uitgerust, en dat je goed heb gegeten .

Luister vooral niet naar al die zogenaamde experts in je kennissen kring

Bij twijfel niet doen, een tatoeage staat er voor de rest van je leven, als je nu al twijfelt krijg je gegarandeerd spijt.

Groetjes en tot ziens,

Wout